Om oss

Gillar du att bygga? Vi har en gedigen och lång bakgrund inom byggbranschen och som snickare. Vi har genom åren skaffat oss kunskap om allt som rör bygg, renoveringar och reparationer i hemmet. Genom den här sidan hoppas vi kunna förmedla lite av den här kunskapen till dig som läsare.

I många fall så handlar det om att veta när man ska gasa och när man ska bromsa. Att renovera på egen hand handlar mycket om att våga prova. Man kan inte göra mer än fel och då är det bara att börja om. Men, detta bör ske inom rimlighetens gränser också. Det är skillnad på att måla om, lägga in ett klickgolv eller bygga en liten uteplats mot att sätta igång och renovera hela badrummet.

Allt utgår från den egna kunskapen, den egna ekonomin, den egna tiden och vilken livssituation man befinner sig i. Man måste veta sina begränsningar – och samtidigt också veta att ingenting är omöjligt. Gasa – och bromsa. Vi hoppas att vi kan hjälpa dig att, så att säga, hitta dragläget och på ett bättre sätt kunna avgöra när du ska ta hjälp och när du ska våga prova att bygga på egen hand.

På den här sidan kommer vi att samla tips, råd, tankar och idéer. Vi kommer att ha ögonen mot framtiden, men vi kommer även att ge lite historiska tillbakablickar. Vårt mål är att skapa en heltäckande sida för alla oss som gillar att bygga och renovera i hemmet. Välkommen!