Kategorier
Golv

Billig och lätt renovering

Slipa golvet och skapa yta att välja behandling på! Istället för att byta ut golvet till ett nytt går det att slipa det. Därefter är det som en helt ren duk som går att förändra precis hur man vill.

Att riva upp ett golv och lägga ett nytt är ett ganska stort projekt som tar både lång tid och kostar en hel del pengar. Har man istället turen att ha köpt en bostad med slipningsbart golv, eller varit förutseende nog att själva lägga in ett, så är det både billigt och enkelt att göra förändringar. Efter att man har slipat golvet kan man välja precis vilken ytbehandling man vill.

Det kan vara en förändring som man gör för att man tröttnat på golvets utseende. Eller så behöver man slipa och kanske även laga golvet. Gedigna trägolv är snygga och mjuka, men de är också levande golv som kan torka, spricka och få synliga fläckar som inte går bort.

Golv av hög kvalitet

Vill man istället ha ett lite hårdare golv som håller en snygg yta längre än ett gediget trägolv så finns det andra alternativ. Välj laminatgolv av hög kvalitet som håller sig snyggt och helt under väldigt många år.

Fördelen med laminatgolv är också att det går att lägga ovanpå ett annat golv. Har man ett golv som är slipningsbart så kan man därför slipa ner det ordentligt och lägga ett snyggt och hållbart laminatgolv ovanpå. En lätt och prisvärd renovering av golvet i bostaden.