Kategorier
Golv

Golvläggare i Stockholm har koll på läget

Inte alla har lätt att se slutresultatet i huvudet långt innan det är klart. Därför kan en golvläggare vara till hjälp när det är dags att renovera i Stockholm.

De hade diskuterat i evigheter, Gun och Anders. Trots detta hade de inte kommit fram till vilket golv som skulle läggas i huset. Just nu låg plastmattor med stora medaljonger vilket var katastrof. En gång hade Gun tappat en osthyvel i köket och letat tio minuter innan hon kunde lokalisera den.

Det enda paret var överens om var att plastmattorna måste ut och någon typ av trägolv skulle in. Gun ville ha ordentliga trägolv, något som Anders tyckte var för dyrt. Han ville istället ha ett billigare klickgolv. Han motiverade med att de då kunde byta till ett nytt om de tröttnade utan att kostnaden blev för stor.

Golvläggare löste parets konflikt

Till sist tröttnade deras tjugofemårige son Erik och kontaktade en golvläggare i Stockholm som lovade komma och ta sig en titt och förhoppningsvis hjälpa föräldrarna att komma till ett beslut. De blev inte glada över sonens agerande men lovade ändå att lyssna till golvläggaren när denne kom förbi följande dag

De fick då veta att Anders hade rätt att klickgolv var billiga att köpa och installera. Han sträckte nöjt på sig. Sedan berättade golvläggaren att Guns idé inte heller var tokig då ett ordentligt golv kunde slipas många gånger och var ekonomiskt på ett annat sätt. Anders som förstod ekvationen gav med sig och snart hoppades de att det fina trägolvet var på plats.

Ta reda på mer information genom att besöka stockholmsgolvab.se.