Kategorier
Bygg

Ny inkomster med nytt hus på tomten

Det är alltid välkommet med en liten extrainkomst då och då. Så varför inte bygga ett litet hus på tomten? Där kan vänner bo när de kommer på besök. Under de andra dagarna kan man hyra ut huset.

Synd att man inte har det, kanske någon tänker. Men att bygga ett litet hus behöver varken vara krångligt eller dyrt. Dessutom så behöver de flesta inte något byggnadslov om man håller sig till basbyggnaden. Skulle man ändå vilja ha lite extra detaljer kan företagen som bygger dessa hus hjälpa till med det tillstånd man behöver. Så varför vänta?

Varför välja Attefallshus?

För att det är enkelt till att börja med, bara att kontakta företaget som skapar dessa små hus. Med betoning på små. De är på 25 – 30 kvm. Men till skillnad från att ha en liten bod så finns det allt som ett hus behöver ha. Ledningar dras för vatten och el, vilket innebär att det fungerar som vilket hushåll som helst. De finns i olika designer som man väljer mellan. Önskar man exempelvis en altan, så går det att ordna.

Attefallshuset är ett perfekt alternativ för tonåringen som behöver någon eget, samt den perfekta lösningen när det kommer besökare som behöver sovplatser. Då behöver man inte serva gäster som kräver frukost i ottan, eftersom de själva kan göra den i sitt eget kök. När huset står tomt är det bara att hyra ut attefallshus till gäster som behöver kortare eller längre inkvartering under sin vistelse på orten.