Kategorier
Fönster

Viktigt fönsterbyte i bostadsrättsföreningen

Att minska uppvärmningskostnader är viktigt för de flesta och något som kan göras genom ett fönsterbyte i bostadsrättsföreningen. Då stannar värmen inomhus.

Det var dags för ännu ett styrelsemöte i bostadsrättsföreningen. Det var ett tag sedan de hade gjort någon renovering i huset. Nu kändes det helt rätt att ta nästa punkt på renoveringslistan. De hade gjort en sådan för flera år sedan för att få en bra översikt över det som behövde göras.

Nästa projekt på listan var fönster. Det satt fortfarande treglasfönster i alla byggnader. De var gamla och tätningen var inte längre den bästa. Dessutom hade de boende uttryckt en önskan om att ha fönster som kunde vändas runt så att de inte behövde hänga ut och putsa. Något som var riskabelt på första och andra våningen.

Offerter på fönsterbyte i bostadsrättsföreningen

Anna fick i uppgift att ta in offerter på jobbet så att de kunde välja utefter pris och givetvis efter villkor och omdömen från andra. Sedan skulle de ha ett nytt möte för att tillsammans diskutera offerterna och ta ett beslut. Efter det kunde de äntligen lämna information till alla bostadsrättsägare.

Offerterna kom in till föreningen mycket snabbt och de kunde sätta sig ner och se över de erbjudanden de fått. När de till sist tog ett beslut var det enhälligt och alla var nöjda med valet. Nästa dag skulle Anna kontakta firman och göra upp planer och även skicka ut information till de boende. Det var dags att byta fönster i bostadsrättsföreningen.