Kategorier
Allmänt

Allt på sin plats

Är man ett företag som flyttar runt på många olika projekt så kan det vara bekvämt att ha en container till alla verktyg. Det är ett förråd som är lätt att lasta upp på en lastbil och ta med sig.

Containers finns det av olika sorter, storlekar och utföranden. Man kan använda dem till avfall eller liknande eller till förvaring. En förvaringscontainer är en container som har golv, tak och fyra väggar, där en vägg i stort sett endast består av en låsbar dörr. Många företag har idag containers till uthyrning för alla som behöver extra lagringsytor, både företag och privatpersoner. Det är ett billigt och enkelt sätt att kunna förvara det man inte får plats med.

Verktyg till arbetet

Flyttar man runt på olika arbetsplatser, där man blir kvar ett tag på varje, så är det bekvämt att inreda en verktygscontainer att ta med dit man ska. När man ska köpa en container för den användningen så ska man därför tänka på att köpa en som är låsbar och som även är lätt att flytta med en bodbil eller en liknande, vanlig lastbil. Vid ankomsten till den nya arbetsplatsen har man redan allt man ska ha med sig prydligt på hyllor och upphängt på krokar. Man behöver inte leta efter något eller riskera att något glömts bort. Inte heller behöver personalen släpa med sig verktyg och material i sina bilar eller vara oroliga för att något ska stjälas. De flesta verktygscontainers används av hantverkare, men även vissa trädgårdsarbetare använder sig av sådana.