Kategorier
Golv

Behöver du lägga nytt golv?

Liksom allt annat slits även golvet. Det utsätts dagligen för oss som går på det, djurklor, soffor, sängar mm. Det behöver inte betyda att det behöver bytas. Varför inte göra en golvslipning?

Golvet utsätts dagligen för slitningar. Beroende på vad man har i sitt hem är det djur som slirar på golvet när de busar, datorstolar som dras fram och tillbaka, soffan som står på golvet. Inte ett dugg konstigt att det slits.

Man behöver inte köpa ett nytt golv för att få bort det slitna, det gör man enkelt med en slipning. Med en slipning slipar man helt enkelt bort det slitna. Detta görs så djupt det behövs. Efter det lägger man en efterbehandling samt den färg man önskar på golvet. Efterbehandlingen ska skydda golvet från smuts och annat som hamnar där.

Hyr en golvslip

Många väljer att göra sina golvslipningar hemma själva. Detta är fullt möjligt, dock bör man ha någon kunskap eller ha med sig någon som har kunskap. Slipmaskinen ska föras i träets riktning och får inte stannas medan den är igång på golvet. Det är dessutom en större maskin man ska arbeta med.

När man gör slipning dammar det väldigt mycket. Det går att hyra en golvslip om man behöver det. I annat fall kan man enkelt anlita en golvslipare, som har koll på allt som behöver göras både innan och efter slipningen. Med en golvslipare får man ett bra resultat direkt och man slipper själv stå i dammet och använda den stora maskinen. Kontakta golvslipningtäby.net för mer info.