Kategorier
Måleri

Målare i Nacka fixar golv

Lokalen som skulle renoveras hade en typ av plastmatta som var bra men ful. Behöver man byta eller kunde en målare i Nacka ge något bra förslag på saken.

Lokalerna var under all kritik och det krävdes en hel del för att göra om dem till en fin mottagning. En erfaren målare i Nacka hade målat alla väggar, fönsterkarmar och dörrkarmar. Bara det hade gjort en enorm skillnad. Anders kunde inte tro sina ögon när han kom in efter flera dagar på annan ort. Nu var det bara en sak som behövde åtgärdas och det var golven.

Han hade ingen aning om vad som var bäst att göra. Skulle han ta bort plastmattan och lägga ett trägolv eller var det bättre att lägga in en ny plastmatta i en annan färg än den gula som låg där nu. Anders bestämde sig för att åka förbi nästa morgon när målaren var på plats för att få lite tips om vad som var bäst just i hans lokaler.

Målare visste råd

Morgonen därpå körde han till lokalen där en målare var i full gång med att lägga ett nytt lager på några av fönsterkarmarna. De pratade lite och så frågade han om golvet. Målaren sade att han kunde måla golvet om så önskades. Det fanns speciell färg som användes för det ändamålet och som höll bra. Anders hade aldrig hört talas om detta men tyckte att det var en strålande idé.

Den närmaste veckan var det fullt upp igen och han hade inte haft tid att åka förbi lokalen förrän på fredagen. Då hade målaren redan åkt hem. När han klev in och tände lyset blev han stående och gapade. Golvet var målat i en ljusgrå färg och hela lokalen såg nu sprillans ny ut. Anders kunde inte ha fått ett bättre resultat. Han var supernöjd och skulle säga det till målaren direkt måndag morgon.